Results 1 to 5 of 5

Thread: RVsitebuilder is not opening in my cpanel

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    cPanel/WHM Access Level

    Website Owner

    Default RVsitebuilder is not opening in my cpanel

    when iam trying to open RVsitebuilder, it is showing an error message
    System Error
    NO DATA there was a problem initialising perms
    It seems an error has occured, the page you are trying to reach is not accessible. There are 2 solutions.
    1. Cache is broken. Click here to auto fix the issue.
    2. RVSiteBuilder installation is not completed successfully. Please contact your hosting provider to force update it using this command.
    perl /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/rvsitebuilderinstaller/autoinstaller.cgi --force


    please fix this problem as soon as possible, my content is written fully now its not opening.

  2. #2
    cPanel Product Evangelist Infopro's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    11,248
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: RVsitebuilder is not opening in my cpanel

    RVSiteBuilder Support That link is where you go for support for RV sitebuilder.


    RV sitebuilder is not a cPanel product. Good luck.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    cPanel/WHM Access Level

    Website Owner

    Default Re: RVsitebuilder is not opening in my cpanel

    @infopro:
    in my cPanel accelerated Version 11.30.6 (build 3) i have RVsitebuilder under the software/services section, why would i post this thread if i don't have RVsitebuilder in my cpanel.
    i would like to know if any one are facing the same problem.
    iam worried and confused i had lot of content in my site about 150 pages ready to get published and now RVsitebuilder is showing an error message.
    thanks for your reply.

  4. #4
    cPanel Product Evangelist Infopro's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    11,248
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: RVsitebuilder is not opening in my cpanel

    why would i post this thread if i don't have RVsitebuilder in my cpanel.
    I understand that you have it in your cPanel, I have a server with it installed as well. But, it's not a cPanel product and is not supported by cPanel. Your Hosting Provider installed this 3rd party product. You can ask your host for assistance, or visit the link above for assistance.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    3
    cPanel/WHM Access Level

    Website Owner

    Default Re: RVsitebuilder is not opening in my cpanel

    Quote Originally Posted by Infopro View Post
    I understand that you have it in your cPanel, I have a server with it installed as well. But, it's not a cPanel product and is not supported by cPanel. Your Hosting Provider installed this 3rd party product. You can ask your host for assistance, or visit the link above for assistance.
    hey i fixed this system error after formatting my system,now its fine i can open RVsitebuilder in my cpanel..!
    sorry iam complete new to this i dont know most of the things related to site and cpanel account
    anyways thanks for replying..!!

Similar Threads

  1. How to activate RVSiteBuilder using the SDK-API of Cpanel?
    By galder in forum cPanel Developers
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2012, 01:54 AM
  2. RVsitebuilder on Cpanel
    By fabfavours in forum New User Questions
    Replies: 4
    Last Post: 05-17-2011, 01:01 PM
bargain