Results 1 to 9 of 9

Thread: Can't migrate accounts.

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Angry Can't migrate accounts.

    I own a server with cPanel and just got a new server. I host multiple clients, and need to migrate to the new server. I tried to use the transfer feature, and everything says it works. But when I set my hosts file on my local machine to point the domains I am trying to transfer to my new machine's ip, all I get is the default page when I goto the site. looking at the log, this is the error's i get.(and I have already rebuilt my vps and reintstalled cpanel trying to fix this):
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    Code:
    Restoring SubDomain...fishprintgifts.bradsweb.info...The zone for the root domain bradsweb.info is missing, or could not be read. The IP address will be read from the webserver configuration and a new zone will be created for this subdomain.0 
    Created DNS entry for bradsweb.info 
    Unable to add record for bradsweb.infodomainadmin-sd, fishprintgifts.bradsweb.info domainadmin-added....Done
    Restoring SubDomain...accentdigitalpublishing.bradsweb.info...The zone for the root domain bradsweb.info is missing, or could not be read. The IP address will be read from the webserver configuration and a new zone will be created for this subdomain.0 
    Created DNS entry for bradsweb.info 
    Unable to add record for bradsweb.infodomainadmin-sd, accentdigitalpublishing.bradsweb.info domainadmin-added....Done
    Restoring SubDomain...django.bradsweb.info...The zone for the root domain bradsweb.info is missing, or could not be read. The IP address will be read from the webserver configuration and a new zone will be created for this subdomain.0 
    Created DNS entry for bradsweb.info 
    Unable to add record for bradsweb.infodomainadmin-sd, django.bradsweb.info domainadmin-added....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...accentdigitalpublishing.com (accentdigitalpublishing.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    Restoring Addon Domain...fishprintgifts.info (fishprintgifts.bradsweb.info)...Sorry, An error occurred while adding dns zone.....Done
    
    Failed to restore the domain [accentdigitalpublishing.com]! 
    Failed to restore the domain [fishprintgifts.info]!
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Then I tried adding bradsweb.info manually beforehand, but then it won't transfer the account at all because it says it's owned by the system.

    Is there a better way to migrate one server to another?
    -Brad

  2. #2
    Registered Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    40
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Exactly same problem here. I just started to moving accounts from one server to another and I have the same errors.
    Moved a lot of accounts few months ago without any problems. It may be something wrong with the new 11.32.2.x cPanel version.

    EDIT:
    It's a known bug introduced few days ago, they are working on the fix.
    Thanks for quick and professional support cPanel.
    Last edited by cinusik; 04-12-2012 at 02:14 PM.

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    What page can I check the progress of this at?

  4. #4
    Registered Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    40
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Quote Originally Posted by wmbf86 View Post
    What page can I check the progress of this at?
    Good question
    Bug/case number for this is 58803

  5. #5
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Hello
    Any update on this ?
    I have 11.32.2 version, and have to move a entire server . Now some account works however if a domain have addons it fail with next error:

    Restoring Domains
    Restoring SubDomain...sub.domain.com ...The zone for the root domain domain.com is missing, or could not be read. The IP address will be read from the webserver configuration and a new zone will be created for this subdomain.0
    Created DNS entry for rockul.info
    Unable to add record for subd.infodomainadmin-sd, subd.domain.com domainadmin-added....Done

  6. #6
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Boston
    Posts
    23

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Same here! This is a rather serious issue for us as we have a server that is starting show issues, and we need to migrate the accounts before the thing fails completely! We started the process day before yesterday and every single account has failed! Had 2 techs spent most of the day trying to figure out what they had done wrong. When I finally got involved I discovered they were up against a wall due to a product we are paying for which has always worked very well for us in the past!

    Any ETA on the fix for this? PLEASE CPANEL!?! We've got some very key clients we're going to lose on this if it can't be made to work properly before the weekend is out! Any workaround? Anyone have ANY info that will help?!?

  7. #7
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Well, for me a quick work around is to copy account, and when is finished, I go on cpanel for that account, erase subdomains, and after that I create manually the domains subdomains. However this take ages, also I reset customers password. I repeat for me this is happening only on domain that have addon domain ( I think subdomain also )

  8. #8
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    5
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Also a little bug that I discover, is that if I terminate a account, cpanel leave behind user/group on ( /etc/password and /etc/group ),

  9. #9
    Technical Product Specialist cPanelDavidG's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    11,290
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default Re: Can't migrate accounts.

    Quote Originally Posted by cinusik View Post
    Good question
    Bug/case number for this is 58803
    This case has been resolved in version 11.32.2 (build 26) and later.

    To see if this version has propagated to your update tier yet, visit Downloads - cPanel Inc.

Similar Threads

  1. Migrate move accounts to a new server.
    By raf696 in forum Migrate to cPanel
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2011, 02:33 PM
  2. Migrate Email Accounts between servers
    By tyndallwakeham in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2011, 12:17 PM
  3. Migrate Email Accounts from Ensim
    By C4talyst in forum E-mail Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 12-11-2008, 05:38 AM
  4. How to migrate accounts
    By robert.mena in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2008, 12:12 PM
  5. How to migrate accounts with same setting.
    By jolly in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-14-2003, 02:29 PM
bargain