Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: cpanel login problem

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    8

    Default cpanel login problem

    We're having a strange problem (i'm a reseller). Suddenly some clients can't acces cpanel and server returns invalid username or password.

    I tried to login using my main reseller password, but i didnt work. I also tried password modification, but it didnt work either.

    cPanel Build: 9.2.0-STABLE 25

  2. #2
    Registered Member PWSowner's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    ON, Canada
    Posts
    2,991

    Default

    It almost sounds like your provider may have changed the passwords, maybe suspended accounts. Are any accounts over the bandwidth limit? Can you log into your reseller account?

    You will probably have to contact your provider about it.
    Mike
    WHM and cPanel Scripts (join our "Scripts Club")
    D/A Photography

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    8

    Default

    Yes i can log into my reseller account. I checked the accounts that cant login and not over the bandwidth limit. I did contact my provider but they dont know whats going on.

  4. #4
    Registered Member PWSowner's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    ON, Canada
    Posts
    2,991

    Default

    Could be a cpanel bug. Best bet would be to do a cpanel upgrade. Sometimes that fixes problems.
    Mike
    WHM and cPanel Scripts (join our "Scripts Club")
    D/A Photography

  5. #5
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    8

    Default

    Thanks squirrel i'm asking my provider to update cpanel now.

  6. #6
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    15

    Default

    Yep getting this today as well. About 12 accounts suddenly the user password does not work neither does the root password in cpanel. Something is definitely screwed up and appears to be getting worse.

  7. #7
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    8

    Default

    Damn this is a pain. Somebody help!

  8. #8
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    15

    Default

    The problem appears to be people disappearing off the /etc/shadow file. What we did was to retrieve the data for the username from the /etc/shadow,v file and paste it into the end of the /etc/shadow file. This fixes the problem temporarily. However today I notice that another 5 people have 'vanished' off the shadow file and cannot login.

  9. #9
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    8

    Default

    Hi machine, i dont have root access, i hope my provider resolves this issue. Thanks anyways.

  10. #10
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    26

    Default

    WE have this problem with a few hundred accounts... If we click list suspended , all the ones that don't work are listed there, if we try to unsuspend them we get an error when it hits the passwd part:

    passwd: Unsafe operation (use -f to force)

    Has anyone else seen this?

  11. #11
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    71

    Default

    Quote Originally Posted by tomsyer
    WE have this problem with a few hundred accounts... If we click list suspended , all the ones that don't work are listed there, if we try to unsuspend them we get an error when it hits the passwd part:

    passwd: Unsafe operation (use -f to force)

    Has anyone else seen this?
    Im having this same problem.. somebody can help us?

  12. #12
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    71

    Default

    thius topic is old... Ive openned a new and moderator close...

  13. #13
    Registered Member cPanel Partner NOC Badge
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    6

    Default

    Quote Originally Posted by strikinado
    Im having this same problem.. somebody can help us?
    ditto, has anyone found a solution to this problem?

  14. #14
    Registered Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Canada
    Posts
    8

    Default

    same problem here... Can't login in to any clients cpanel

    WHM 10.6.0 cPanel 10.8.0-R20
    RedHat 9 i686 - WHM X v3.1.0

  15. #15
    Registered Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    716

    Default

    Did you try syncing passwords by using the selection in WHM? I do not see that anyone has tried that.
    Lloyd F Tennison

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Problem With WHM/cPanel Login form ... Invalid Login
    By iLinux85 in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2012, 02:52 PM
  2. Login problem without cpanel
    By waqasc in forum E-mail Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2011, 04:00 AM
  3. cPanel Login problem.
    By gsiva in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 09-23-2008, 06:27 AM
  4. Cpanel login problem
    By gmunday in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2006, 06:14 AM
  5. cpanel login problem
    By samadmemon in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2005, 08:07 AM
bargain