Results 1 to 2 of 2

Thread: ndc and no server specified error

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    158

    Default ndc and no server specified error

    on a new install, i get this message when setting up accounts or changing servername/add ip for server name:

    ndc: no server specified and no default Add Complete


    fixndc doens't help in this case.

    what's wrong?

  2. #2
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    158

    Default

    so no one has seen this error message before?

Similar Threads

  1. Fatal, neither ndc or rndc was found on this server (host.domain.com).
    By gopederick in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 5
    Last Post: 04-12-2005, 08:49 PM
  2. DNS Zone Edit error, ndc connect failed?
    By budiarto in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 03-03-2004, 05:27 AM
  3. ndc error when adding new subdomains.
    By nsr81 in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 4
    Last Post: 06-21-2003, 02:25 PM
  4. What is NDC?
    By acer2k in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2003, 01:36 AM
  5. ndc: error: ctl_client: evConnect(fd 3):
    By jayglate in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 9
    Last Post: 09-04-2002, 12:42 AM
bargain