Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Restart Services WHM

  1. #1
    Registered Member cPanel Partner NOC Badge jackal's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    708

    Default Restart Services WHM

    Anyone notice latest edge that services can not be restarted from whm? Only white screen.

    http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=2607

  2. #2
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    469

    Default

    Quote Originally Posted by jackal
    Anyone notice latest edge that services can not be restarted from whm? Only white screen.

    http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=2607
    Yes there seems to be a problem here. The only service that will not start for me is:
    HTTP/Web Server (Apache)
    The rest are working fine.
    This started from edge 127. I updated to edge 137 to see if it was fixed but it is still the same. I have to go into shell to restart Apache.

  3. #3
    Registered Member cPanel Partner NOC Badge DWHS.net's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    LA, Costa RIca
    Posts
    1,441
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default

    Quote Originally Posted by Izzee
    Yes there seems to be a problem here. The only service that will not start for me is:
    HTTP/Web Server (Apache)
    The rest are working fine.
    This started from edge 127. I updated to edge 137 to see if it was fixed but it is still the same. I have to go into shell to restart Apache.

    Same thing and apache will not configure GD still when updating.
    Live in the moment - WebHost.pro
    Fast Web Hosting | Affiliate Program | Host Speed Test

  4. #4
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    232

    Default

    Have this issue also.

  5. #5
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    46

    Default

    I have this problem toooo!! until this morning!!


    Quote Originally Posted by Izzee
    Yes there seems to be a problem here. The only service that will not start for me is:
    HTTP/Web Server (Apache)
    The rest are working fine.
    This started from edge 127. I updated to edge 137 to see if it was fixed but it is still the same. I have to go into shell to restart Apache.

  6. #6
    Registered Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    232

    Default

    Well what did you do this morning gaby?

  7. #7
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    469

    Default

    Quote Originally Posted by gaby
    I have this problem toooo!! until this morning!!
    I am curious what you did, if anything, to fix this issue as it is still unresolved after several updates. Real pain to keep moving out of WHM to shell just to restart Apache.

    It appears from a cPanel staff reply that because they can not replicate the fault it may not exsist.
    http://bugzilla.cpanel.net/show_bug.cgi?id=2607
    Please vote for this issue on Bugzilla as I am sure that too many people now have this problem for it to be individual machine related.

    @jackal - Did you find a fix yet?

  8. #8
    Registered Member cPanel Partner NOC Badge jackal's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    708

    Default

    No we continue to restart from ssh, in some cases in screws up restarts after cert intalls also.

  9. #9
    Registered Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    203

    Default

    Quote Originally Posted by jackal
    No we continue to restart from ssh, in some cases in screws up restarts after cert intalls also.
    I can confirm the same issue. I added a comment to the bugzilla entry, as well as voted.

    Right now I am running edge 137. Trying to update cPanel via WHM will no longer work for me. I have to run the shell upcp script, But that does not work either

    I am stuck at edge 137... Should I try to downgrade??
    Regards,
    RAIS


    { RAIS Hosting }~{ Superior Hosting Solutions - Personal, Business, Reseller Solutions. Great value }
    { RAIS Domains }~{ Low cost Domain Name registration services }

  10. #10
    OCX
    OCX is offline
    Registered Member
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    245

    Default

    i too have this blank page when i go to restart apache
    in WHM,

    running CentOS 3.4
    and the latest edge release of cpanel/WHM 137

  11. #11
    Registered Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    154

    Default

    I have the same problem too !
    I went ahead to E183 , still no good then went back to S83 , now the SSL installer works and the restart apache screen came back.

    Weird !

  12. #12
    Registered Member
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    236

    Default

    same problem here. i got a white screen when trying to restart httpd and could not even install an ssl certificate. i downgraded from edge to stable and all is working fine now.

  13. #13
    Registered Member
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    135

    Default

    Same issue.
    WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-C131
    RedHat 7.3 i686 - WHM X v3.1.0

  14. #14
    Registered Member This forum account has been confirmed by cPanel staff to represent a vendor. chirpy's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Go on, have a guess
    Posts
    13,499

    Default

    It appears from a cPanel staff reply that because they can not replicate the fault it may not exsist.
    Then I suggest you log a support ticket with cPanel instead so that they can check your server themselves if you want the problem addressed.
    Jonathan Michaelson

    cPanel Server Configuration, Security and Antivirus/AntiSpam Services
    http://www.configserver.com

  15. #15
    tap
    tap is offline
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    18

    Default

    I updated CPANEL to E182 and this bug is still relevant!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Cron to Restart Services
    By dynamicwebs in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2013, 05:09 PM
  2. WHM DNSOnly Missing Exim under restart Services
    By shaun in forum Feature Requests for cPanel & WHM
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2010, 01:35 PM
  3. Restart Services?
    By jhyland87 in forum cPanel Developers
    Replies: 5
    Last Post: 06-24-2009, 12:36 PM
  4. restart services
    By shanit in forum New User Questions
    Replies: 6
    Last Post: 12-21-2005, 09:37 AM
  5. Restart Services - pure-ftpd in WHM
    By neonix in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 08-24-2005, 10:12 PM
bargain