Results 1 to 3 of 3

Thread: SSL: connection interrupted while the page was loading.

  1. #1
    Registered Member erinspice's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    101

    Default SSL: connection interrupted while the page was loading.

    One of my clients is getting this error after installing an SSL cert on his account:

    The connection was interrupted

    The connection to example.com was interrupted while the page was loading.
    What could this be?

  2. #2
    Registered Member cPanel Partner NOC Badge AndyReed's Avatar
    Join Date
    May 2004
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    2,222

    Default

    Quote Originally Posted by erinspice
    One of my clients is getting this error after installing an SSL cert on his account:

    What could this be?
    Did you assign an IP to this account? Are the cert and key installed and configured properly? Did you check the log files for errors?
    Andy Reed
    CCNA, RHCE, and Ubuntu Technologist
    ServerTune.com

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Slovakia / Belgium
    Posts
    25

    Unhappy no https at all anymore

    I was able to access all my domains via https even without certificates - I only had to click away a warning.

    But now, after my HD fried, new was installed, and cPanel was reloaded from backups, NONE of my domains work on https!

    Luckily, cPanel works via https, but no other domain does.

    All of them show "The connection was interrupted" (FF) or "The page cannot be displayed" (IE). See e.g. https://www.vacilando.org/index.php?x=7890

    I fear this is not a question of certificates, as I never had one afaik (or was there some default one and it got erased or something?). (Btw, when I click "List SSL Hosts" there are none.)

    What do you think?

Similar Threads

  1. Problem Loading Page
    By TREDAKING in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-02-2014, 11:48 PM
  2. Page not Loading
    By Visakh52 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2011, 01:30 AM
  3. Page not even loading login page Plz help!
    By hasher22 in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-16-2008, 05:13 PM
  4. SSL handshake interrupted
    By katmai in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2007, 12:13 PM
  5. installed ssl, now page loading problems
    By opmagic in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-16-2005, 07:26 PM
bargain