Results 1 to 2 of 2

Thread: Sync Time with Time Server

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    34

    Default Sync Time with Time Server

    Alright, I found the place to sync the time with the time server. But as I understand it, this doesn't set up a cron job. Is there anywhere in WHM that I can set up a cron job to sync to the time server? If not, what's the easiest way to do this?

    Thanks

  2. #2
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    India
    Posts
    38

    Default Re: Sync Time with Time Server

    Hi,

    You could try adding

    'rdate rdate.cpanel.net' into a crontab, which will do the same thing. Or you could use ntpdate


    Regards
    |24x7 365 Support |Server Management|
    http://www.servertechs.net
    sales@servertechs.net

Similar Threads

  1. Time Server Sync Doesn't Work
    By nickrosener in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2012, 05:13 AM
  2. rdate, Server Time, Sync Time technote
    By taotoon in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2005, 01:21 PM
  3. Which port for WHM sync with time server?
    By LBJ in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2004, 08:18 PM
  4. rdate - time sync - server time
    By cyberspirit in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-02-2003, 02:00 AM
bargain