Results 1 to 7 of 7

Thread: User Bandwith Reset

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    7

    Default User Bandwith Reset

    Since i update the WHM, one user is not getting his bandwith reset every month.

    If an account is create the 10th , should be reset the bandwith every 10th of each month, but is not happening that.

    His bandwith is not reseting every month.

    How i can reset the bandwith for a specific user? instead of add more bandith to let him use his web site.

    Thanks in advance.

    JC
    Regards

    JC
    www.graphicox.com

  2. #2
    Registered Member Etheral's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    210

    Default

    you can easily do this in WHM, here is the page tree:

    Main >> Account Functions >> Reset Package Bandwidth
    +P 6145153533
    +eMail nikk.spiert[@]gmail.com
    +AIM IAEtheral

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    7

    Default

    Thanks,

    That works.

    JC
    Regards

    JC
    www.graphicox.com

  4. #4
    Registered Member Etheral's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    210

    Default

    no problem
    +P 6145153533
    +eMail nikk.spiert[@]gmail.com
    +AIM IAEtheral

  5. #5
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Ribeirao Preto, Brazil
    Posts
    66

    Default

    But this tool only reset de bandiwith to the original of the plan than this account have..


    so, i need reset the bandwith, because in month 08 one account use 6GB, and in month 09 started with 6GB....

    And now, all the accounts have 0.00 but.... we are in day 2 of september...
    Please, someone help-me...

  6. #6
    Registered Member cPanel Partner NOC Badge myusername's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    chown -R us.us *yourbase*
    Posts
    718
    cPanel/WHM Access Level

    DataCenter Provider

    Default

    Last I checked everyone resetted on the 1st of the month, not the day they were created.

    That said, I have the same problem. One user's bandwidth did not reset, possibly more.
    GlowHost.com | Professional Managed Web Hosting Since 2002.
    >> Fully Managed Dedicated, Cloud VDS, Reseller & Semi-Dedicated
    >> Cloud Servers for Enterprise

  7. #7
    Registered Member
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Argentina/USA/Mexico
    Posts
    354

    Default

    I have the SAME problem

    so, looks like the NEW bandwidth thing in cpanel, still have bugs...
    so I ask, where the hell cpanel took this bandwidth if not from /var/cpanel/bandwidth ?? is there any way to FIX THIS ??

    like recalculate bandwidth for this user or something?

    this is a big problem, as sites gets suspended when they go over... you can imagine what a user will tell you if this happens....

    Regards.
    Carlos Ariel Sepúlveda
    CAS company :: 1997-2011, 14 Years! :: Dedicated Attitude
    http://www.cascompany.com :: Providing CPANEL/WHM Servers since 2002 !

Similar Threads

  1. Reset User's Horde Toolbar?
    By TechGuy in forum E-mail Discussions
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2014, 12:29 PM
  2. bandwith quota did not reset
    By gamgam in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-01-2009, 11:15 AM
  3. big consumption of bandwith by a user, spammer? help!!
    By jhio in forum E-mail Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2007, 10:33 PM
  4. reset user password remotely
    By ircmaxell in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2006, 03:57 AM
  5. Reset Bandwith
    By Sabaote in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2004, 09:21 AM
bargain