Results 1 to 8 of 8

Thread: WebDisk

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    5

    Default WebDisk

    Hey everyone,

    I have googled for hours and searched on here, came up with results, tried them and nothing worked.

    I am running Vista 64 bit with the patch that microsoft released to fix the webdisk issues and it still wont connect, it just says

    "The mapped network drive could not be created because the following error has occurred:

    The specified server cannot perform the requested operation."

    If I go on my windows xp machine and do it, it works no problem at all.....

    These are the steps ive tried and did nothing:


    adding a ssl cert to my domain
    tried doing it ssl, non ssl reversed the ports and https and http in every way possible
    restarting cpanel services (multiple times)
    reinstalled windows vista
    ran the hotfix with no luck even after reinstalling
    turned off windows firewall



    so yeah, ive tried basically everything and its not working, its not a port issue because it works on my network on my xp computer

    does anyone have this problem?

  2. #2
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    5

    Default

    bump.... anyone?

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Currupted View Post
    bump.... anyone?
    I, as well, am looking for an update.

  4. #4
    cPanel Product Evangelist Infopro's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    11,405
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Wink

    Vista SP1?

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    2

    Default

    any updates

  6. #6
    Registered Member
    Join Date
    May 2004
    Location
    USA
    Posts
    414
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Default

    Is this issue with just the ssl connection? It works find with the non-encrypted connection.

  7. #7
    Registered Member
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    96

    Default

    I have the same problem, i installed the hotfix, etc., but its not working...

    I am using the non-ssl version (port 2077), and it keeps saying "Cannot connect"


    ANyone have a fix for this?

  8. #8
    cPanel Staff cPanelNick's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Houston, TX
    Posts
    4,852
    -Nick
    cPanel Inc.

    Need support? Submit a request here. Complimentary support is available to all license holders regardless of where you purchased your license.
    Need a complimentary support account? Create one here.

Similar Threads

  1. WebDisk Error
    By ramorse in forum Data Protection
    Replies: 1
    Last Post: 10-27-2013, 11:04 PM
  2. WebDisk
    By jtsmith90 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-03-2013, 11:43 AM
  3. Webdisk Issues
    By sHyuAn in forum General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-13-2012, 02:21 PM
  4. webdisk/vista
    By dragon2611 in forum General Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 06-13-2012, 02:19 PM
  5. Webdisk Where is it
    By mwaraitch in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2009, 03:47 AM
bargain