1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Default Address overrides Account Level Filters

Discussion in 'E-mail Discussions' started by philpem, Jun 24, 2009.

  1. philpem

    philpem New Member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Version 11.24.4-RELEASE, build 36167

    I'm trying to add a filter to forward everything that's sent to "myusername.foo@mydomain.me.uk" (where 'foo' can be any alphanumeric sequence). To do this, I've set up an account level filter:

    Code:
    Rules:
    [To] [Begins with] [philpem.]
    
    Actions:
    [Redirect to email] [<my email here>]
    
    I also have Default Address set to ":fail No such person here"

    If I send mail from the server to 'myusername.foo@mydomain.me.uk', then the mail is passed along successfully.
    If I attempt to send that same email from (say) Gmail to the same address, it's bounced with the error I set under Default Address (550 No such person here).
    If I run a mail trace, I get one red-bordered box:
    Code:
    virtual_aliases via virtual_aliases router forced address failure
    What is going on here? All I want is for mail with a given prefix to go through to my main email account.

    I've been into WHM and re-saved the Exim config, but this hasn't made any difference. I'm tempted to force a cPanel and Exim upgrade but this seems a bit of a "sledgehammer to crack a nut" solution to the problem...

    Can anyone offer any assistance with this issue?

    Thanks,
    Phil.
     

Share This Page