1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Is someone able to have their cpanel on their computer?

Discussion in 'Database Discussions' started by Moonfire, Aug 10, 2006.

  1. Moonfire

    Moonfire New Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey there all, okay I'm not sure about this at all so I thought I would come and ask the experts.

    right, I have a freind who has recently taken over a website, he is using a forum that has banners that he hasn't put there, can I let him have a database by letting him have his own cpanel installed on his computer. My cpanel is hosted on my host's server so I'm wondering if it can be done a different way or will I just get laughed at for posting such a dumb-ass question? :eek:
     
  2. meisam

    meisam New Member

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have installed a cPanel server on a box i have at home, worked without any problems for me, you need to buy a license though.
     
  3. Moonfire

    Moonfire New Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    oh thanks meisam :D, I'll get on that - well at least find out how much it costs :D
     
  4. tweakservers

    tweakservers Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You can get the Cpanel license from Cpanel directly with a one time cost or lease it from any of the distributor / reseller out there.
     
  5. Moonfire

    Moonfire New Member

    Joined:
    Aug 10, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thanks tweakservers :)
     

Share This Page