1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with text under icons

Discussion in 'General Discussion' started by WCNT, Jun 3, 2011.

  1. WCNT

    WCNT New Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Cpanel menu icon labels changed

    The labels on the icons on all of our cpanel accounts have changed.
    It is almost as if they are displaying some sort of internal variable name in camel case

    e.g. What previously displayed Preferences now displays PrefHead
    and the Email Accounts label under the email icon now displays MenuEmailAccounts

    Screen shot attached.

    Any ideas are much appreciated
     

    Attached Files:

  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Active Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    Do you have RVSkin installed on the machine? I've seen this happen on x3 themes when RVSkin had been installed onto the server.
     
  3. WCNT

    WCNT New Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    Thank you for responding to my question. But no we only have the standard skins installed
     
  4. treefrogph

    treefrogph New Member

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    I have the same exact issue. We have not actively modified the CPanel install since we put it in place, no add-ons or extra skins. I just noticed this issue on 6/6/11 (GMT +8) and created this account to post here as well.
     
  5. CountDelmongo

    CountDelmongo New Member

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    Just registered to confirm same issue here, fairly new install, absolutely no customisation and appeared fine until recently. My guess is some part of the 11.30 changes which have been rolled out have caused the issue
     
  6. cPanelDon

    cPanelDon cPanel Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    2,558
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, Texas, U.S.A.
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    Please submit a ticket so that we may inspect the affected system(s); when available, please post your ticket ID number in this forums thread. Thank you. :)
     
  7. ckh

    ckh Member

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Messages:
    356
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Phoenix, AZ
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    The exact same thing happened to me. The upcp got stuck. I rebooted the server and manually ran

    /scripts/upcp --force

    and it fixed the problem.
     
  8. cPanelTristan

    cPanelTristan Active Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    For anyone who is able to resolve this issue using a manual "/scripts/upcp --force", could you check the logs at /var/cpanel/updatelogs/ location for the prior upgrade that failed and post the output on where it failed precisely? Otherwise, please open up a ticket for us to investigate further and please post the ticket number here.
     
  9. ckh

    ckh Member

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Messages:
    356
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Phoenix, AZ
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    Here ya go:


    [20110601.045048] All files synced
    => Log closed Wed Jun 1 04:50:48 2011
    [20110601.045048] New upcp detected, restarting ourself
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    => Log opened from /usr/local/cpanel/scripts/upcp at Wed Jun 1 04:50:49 2011
    [20110601.045049] Detected cron=1 (env var CPANEL_IS_CRON was present before this process started.)
    [20110601.045049] mtime on upcp is 1306918030 (Wed Jun 1 04:47:10 2011)
    => Log closed Wed Jun 1 04:50:49 2011
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    => Log opened from /usr/local/cpanel/scripts/maintenance at Wed Jun 1 04:50:49 2011
    [20110601.045049] Processing: Setting clock
    [20110601.045049] - Processing command `/usr/local/cpanel/scripts/rdate`
    [20110601.045050] Processing: Checking for immutable files
    [20110601.045050] - Processing command `/usr/local/cpanel/scripts/check_immutable_files`
    [20110601.045116] [13494] OK: No immutable files were found on the system.
    [20110601.045116] Processing: Assuring OS package management system is setup properly
    [20110601.045116] - Processing command `/usr/local/cpanel/scripts/checksyspkgsetup`

    That's where the log stops. Before rebooting, I tried running upcp and it said it was already running, at 2350 while the log above shows the last command running at 0451, so it had plenty of time to complete:


    => Log opened from /scripts/upcp at Wed Jun 1 23:51:28 2011
    [20110601.235128] Detected cron=0 (Terminal detected)
    [20110601.235128] Killing former upcp process "11559", starting new..
    [20110601.235128] Sending kill signal to process group for 11559
    [20110601.235128] Waiting for processes to die
    [20110601.235129] Waiting for processes to die
    [20110601.235130] Waiting for processes to die
    [20110601.235131] Waiting for processes to die
    [20110601.235132] Waiting for processes to die
     
  10. cPanelTristan

    cPanelTristan Active Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    Re: Cpanel menu icon labels changed

    This portion of the upcp:

    Indicates it was checking yum was properly working for the system packages. It is possible the rpm database for yum was corrupted at the time that this was hanging or something else was preventing the OS package management system from functioning properly.

    If the rpm database is the issue, you can try the following rather than reboot the system:

    Code:
    mv /var/lib/rpm/__db* /root/
    rpm --rebuilddb
    yum clean all
    If the rpm database is the issue, you'll normally see a lot of rpm processes when running this command:

    Code:
    ps -ef | grep rpm
    An example return might look like the following:

     
  11. LOSTTalk

    LOSTTalk New Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    Ever since i've installed RVSkin i have a weird problem with the text displayed in X3 CPanel.
    It looks like some texts arent translated and some of them are..
    Some examples:

    TAwstats
    TFileManager
    TMySQL
    MENUEmailAccounts
    MENUMail

    What can i do to get this fixed again?
     
    #11 LOSTTalk, Apr 5, 2012
    Last edited: Apr 5, 2012
  12. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pennsylvania
    You might have better luck asking over at RVskin support. It's not a cPanel product.
    RVSkin Support
     
  13. WebJIVE

    WebJIVE Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    11.32.2 Breaking cPanel icons?

    We just received the new 11.32.2 last night (we use release) and the updated has changed altered the icon descriptions in the X3 theme for our accounts.

    Is there a /script command to clean all this up?

    Screen Shot 2012-04-05 at 10.37.44 AM.jpg
     
  14. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,288
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    It seems that you somehow have missing language keys... which is weird - definitely get a ticket in on this so we can figure out how this happened so we can ensure we fix this if it is a potentially widespread issue: http://go.cPanel.net/supportrequest
     
  15. NixTree

    NixTree Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    359
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    /proc
    Hello,

    I have faced very same problem with the recent update to 11.32. Its not a rvskin issue; swicthed back to 11.30 Stable release and all is OK now!

    Thank you,
    Nibin.
     
  16. WebJIVE

    WebJIVE Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    Opening a ticket now...
     
  17. parisi

    parisi New Member

    Joined:
    Nov 6, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    We are seeing the same issue. We are a customer of SoftLayer. Should I open a ticket with you or them?
     
  18. billyrobot

    billyrobot New Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    Seeing the same issue here; we are also at SoftLayer. Problem persists after running upcp. Any fix?
     
  19. billyrobot

    billyrobot New Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  20. mangkukmerah

    mangkukmerah New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    You're absolutely not alone in this :) . Having the same trouble too. Both on cPanel and WHM (Look into Edit a Package) garbled text with max_list_title and so on.

    UPDATE :
    Only happened on one of my server, my two other servers doesn't show any of that.

    Running /scripts/upcp --force fixed it :)
     
    #20 mangkukmerah, Apr 5, 2012
    Last edited: Apr 5, 2012

Share This Page