1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with text under icons

Discussion in 'General Discussion' started by WCNT, Jun 3, 2011.

  1. cPanelTristan

    cPanelTristan Active Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    Were you using RVSkin on the server that had the issue on 11.32, nibin? If so, then it is an RVSkin issue. My theme using the standard x3 works without showing this issue on 11.32, so it isn't an issue with 11.32 itself, but it could well be an issue with RVSkin and 11.32
     
  2. LOSTTalk

    LOSTTalk New Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It could also be a softaculous issue. I also pointed it out to them.
     
  3. Arun

    Arun New Member

    Joined:
    Jan 28, 2006
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had the same issue, with X3 skin as well. I was able to fix it with a forced cPanel update.
     
  4. IWD

    IWD New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had the same issue with 11.32 upgrade, with Black Ice skin as well. I was able to fix it with "/scripts/upcp --force" then today its messed up again so i did a forced cPanel update and now its fixed. Never used softaculous or RVSkin. So hope this problem doesn't come back...
     
  5. ctrlplusf5

    ctrlplusf5 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am encountering the same issue. I have not used any rvskin, I only use the default x3 skin.

    I'm getting texts like:
    TChangePass
    MENUEmailAccounts
    NavForwarders
    MENUDefaultAddress
    and a bunch of other rubbish texts!

    This is definitely a bug with the latest update. Is there gonna be a fix soon?

    IWD, how is it that /script/upcp would resolve the issue? I thought this was already done automatically every night cos this is how the cp got updated to 11.32.
     
  6. ctrlplusf5

    ctrlplusf5 New Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    /scripts/upcp --force has resolved the issue for now. I hope it does not mess up the texts again...
     
  7. IWD

    IWD New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    @ctrlplusf5 I ended up running a forced update in WHM and that has so far has resolved this issue.
     
  8. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,452
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    This is usually an indication that your locale databases failed to build. You can force them to rebuild by running the following:
    Code:
    
     /usr/local/cpanel/bin/build_locale_databases 
    
    
    It would be advisable to open a ticket and ask to have your update logs examined to see why the locale databases couldn't be built to ensure the problem will not reoccur.
     
  9. IWD

    IWD New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Did that and this is what i got.
    Code:
    root@host [~]# /usr/local/cpanel/bin/build_locale_databases
    Updating âarâ
                  ⦠âarâ
    
    Updating âbgâ
                  ⦠âbgâ
    
    Updating âdeâ
                  ⦠âdeâ
    
    Updating âelâ
                  ⦠âelâ
    
    Updating âenâ
                  ⦠âenâ
    
    Updating âesâ
                  ⦠âesâ
    
    Updating âes_esâ
                     ⦠âes_esâ
    
    Updating âfiâ
                  ⦠âfiâ
    
    Updating âfrâ
                  ⦠âfrâ
    
    Updating âhiâ
                  ⦠âhiâ
    
    Updating âhuâ
                  ⦠âhuâ
    
    Updating âi_x3_dutchâ
                          ⦠âi_x3_dutchâ
    
    Updating âi_x3_russianâ
                            ⦠âi_x3_russianâ
    
    Updating âidâ
                  ⦠âidâ
    
    Updating âitâ
                  ⦠âitâ
    
    Updating âjaâ
                  ⦠âjaâ
    
    Updating âkoâ
                  ⦠âkoâ
    
    Updating ânlâ
                  ⦠ânlâ
    
    Updating ânoâ
                  ⦠ânoâ
    
    Updating âplâ
                  ⦠âplâ
    
    Updating âptâ
                  ⦠âptâ
    
    Updating âpt_brâ
                     ⦠âpt_brâ
    
    Updating âroâ
                  ⦠âroâ
    
    Updating âruâ
                  ⦠âruâ
    
    Updating âslâ
                  ⦠âslâ
    
    Updating âsvâ
                  ⦠âsvâ
    
    Updating âtrâ
                  ⦠âtrâ
    
    Updating âzhâ
                  ⦠âzhâ
    
    Updating âzh_cnâ
                     ⦠âzh_cnâ
    
    root@host [~]#
    
    Thanks,
    Todd
     
  10. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    12,120
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pennsylvania
    Hi Todd, please feel free to open a ticket to cPanel Support if that hasn't solved this for you. From in WHM, top right corner is a Support menu. On it a link to Contact cPanel.
     
  11. IWD

    IWD New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    forced update in WHM has so far has resolved this issue. Thanks
     
  12. markhard

    markhard Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    i have another problem with cpanel icons, the text is fine but the icons for 'Logaholic' and 'Email Trace' which is new feature on 11.32 is missing. running /scripts/upcp --force didn't fix it.

    is there a way to upload the icons manually?
     
  13. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    12,120
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pennsylvania
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    Are you using a custom theme of some sort? upcp does not touch custom themes only the defaults that come with cPanel.
     
  14. markhard

    markhard Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    no i don't use custom theme, i use default x3 theme
     
  15. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    12,120
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pennsylvania
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    Hmm

    Maybe I misunderstood you. You're not saying that the text for these is there and the icons are not, you don't see either the text or icons for these, is that correct? If yes, are these Features enabled in Feature Manager?
     
  16. markhard

    markhard Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    yes, only the icons for Logaholic' and 'Email Trace' which is missing. both works well if i click on the text link.
     
  17. markhard

    markhard Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    251
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    ok, i fixed it :)

    i went to the branding editor and reset the icons, works perfect now :)
     
  18. bigj

    bigj Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Tucson,AZ
    Had the same problem. forced cp update and the problem is fixed.
     
  19. kwhs

    kwhs New Member

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Re: 11.32.2 Breaking cPanel icons?

    same issue for me too......... unable to get these 2 icons showing...
     
  20. cPanelTristan

    cPanelTristan Active Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    If anyone has opened up a ticket for us to check the logs if your locale database didn't update during the upgrade, please let us know the ticket number so we can track what happened. Thanks!
     

Share This Page