1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

RVsitebuilder is not opening in my cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by pradeep244, Feb 20, 2012.

  1. pradeep244

    pradeep244 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    when iam trying to open RVsitebuilder, it is showing an error message
    System Error
    NO DATA there was a problem initialising perms
    It seems an error has occured, the page you are trying to reach is not accessible. There are 2 solutions.
    1. Cache is broken. Click here to auto fix the issue.
    2. RVSiteBuilder installation is not completed successfully. Please contact your hosting provider to force update it using this command.
    perl /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/rvsitebuilderinstaller/autoinstaller.cgi --force


    please fix this problem as soon as possible, my content is written fully now its not opening.
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pennsylvania
    RVSiteBuilder Support That link is where you go for support for RV sitebuilder.


    RV sitebuilder is not a cPanel product. Good luck.
     
  3. pradeep244

    pradeep244 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    @infopro:
    in my cPanel accelerated Version 11.30.6 (build 3) i have RVsitebuilder under the software/services section, why would i post this thread if i don't have RVsitebuilder in my cpanel.
    i would like to know if any one are facing the same problem.
    iam worried and confused i had lot of content in my site about 150 pages ready to get published and now RVsitebuilder is showing an error message.
    thanks for your reply.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Pennsylvania
    I understand that you have it in your cPanel, I have a server with it installed as well. But, it's not a cPanel product and is not supported by cPanel. Your Hosting Provider installed this 3rd party product. You can ask your host for assistance, or visit the link above for assistance.
     
  5. pradeep244

    pradeep244 New Member

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hey i fixed this system error after formatting my system,now its fine i can open RVsitebuilder in my cpanel..!
    sorry iam complete new to this i dont know most of the things related to site and cpanel account
    anyways thanks for replying..!!
     

Share This Page