1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SSL connection error

Discussion in 'General Discussion' started by xlchelli, May 12, 2011.

  1. xlchelli

    xlchelli New Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    SSL connection error
    Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
    Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.

    how do i fixs this
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Well-Known Member
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    17,523
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    48
    Hello :)

    Could you ensure the account the certificate is installed under is assigned a dedicated IP address? If it is, please try reinstalling the certificate via:

    "WHM >> SSL/TLS >> Install a SSL Certificate and Setup the Domain"

    If you have root access to the server, you can also open a support ticket to have us investigate this issue further for you:

    Submit A Ticket

    Thank you.
     
  3. ahhak1989

    ahhak1989 New Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm new to the web hosting, I just now clicked on the chat functions then my site face this problem.
    This site is empty, only have one 'index.html' file save inside 'www' file...
     
  4. cPanelTristan

    cPanelTristan Active Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,621
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    Please contact your hosting provider if you do not have an SSL certificate and require one for your site.
     
  5. wptemaer

    wptemaer New Member

    Joined:
    Apr 14, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Damn a stupid answer...

    I guess he have installed the license atleast i have... and still get the error 107

    If you can't answer the questions properly then FIND ANOTHER JOB

    - - - Updated - - -

    Damn a stupid answer...

    I guess he have installed the license atleast i have... and still get the error 107

    If you can't answer the questions properly then FIND ANOTHER JOB
     

Share This Page