1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SuHosin issue?

Discussion in 'General Discussion' started by Diablosblizz, Oct 1, 2010.

  1. Diablosblizz

    Diablosblizz New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm trying to run a command from SSH, and I am getting some weird error.

    "php: symbol lookup error: /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613/suhosin.so: undefined symbol: zend_atol"

    I did a Google search of the error and found this thread:

    http://forums.cpanel.net/f5/cron-job-error-php-symbol-lookup-error-163093.html

    I followed what the cPanel staff said, and reinstalled SuHosin. That didn't work. I'm not sure what to do, and how to fix SuHosin. Any help would be great.

    Thank you.
     
  2. WiredTree Joe

    WiredTree Joe Member

    Joined:
    Dec 13, 2006
    Messages:
    68
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Chicago, IL
    How did you reinstall SoHosin? Did you use EasyApache?
     
  3. Diablosblizz

    Diablosblizz New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. Diablosblizz

    Diablosblizz New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anybody have any idea what's wrong, please I need this fixed asap! Thanks!
     

Share This Page