1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

whmsonic problem

Discussion in 'General Discussion' started by your5800, Jun 12, 2011.

  1. your5800

    your5800 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi
    i setup everything for an internal whmsonic user but when i start the shoutcast and auto dj it stll says

    SHOUTCAST STREAM IS OFFLINE

    Possible Reasons:

    - There is no DJ on the stream or AutoDJ is OFF.

    - I would like to be a DJ, here is the video link for how to use winamp + DSP: /http://www.whmsonic.com/videos/dsp/dsp.html

    - If you have access for AutoDJ, you can also setup AutoDJ.


    PS- i doubled check the port and the port is open so the problem is not from that =/
     
  2. k-planethost

    k-planethost Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Athens Greece
    from multi account functions have you started the radio?
    is it online?
    when you create the account have you click the auto dj option?
     
  3. your5800

    your5800 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    this is the URL of the website
    /http://www.radiomoj.com/
    And here is wht i see in panel =/
    Capture1.JPG
    Capture2.JPG
    Capture3.JPG
     
  4. your5800

    your5800 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    anyone ?????
     
  5. k-planethost

    k-planethost Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    199
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Athens Greece
    this forum is not official support for whmsonic
    /http://whmsonic.com/support/
    create an folder mp3 on /home and upload some files on it and setup autodj and your issue will be solved
     
  6. your5800

    your5800 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i know, but the whmsonic support is dead, i sent a ticket 3 month ago and i still havnt got any respond, they dont give support anymore
    and of course i did that in the first step, but it didnt work
     
  7. your5800

    your5800 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ok this is what happens
    when i turn on the Auto DJ it says it was successful and everything, so it send me back to main admin area of whmsonic, i click on auto DJ and it does say that the auto DJ is on BUT if i open Stream & Listeners Status, it give the error i told you, and then when i come back to main page and open the auto DJ again it says it's off, sound stupid, but true! =/

    Anyone have any idea how can i solve this (whmsonic solved it for one my users before, but they are not there anymore to solve it, so i need someone else’s help)
     
  8. your5800

    your5800 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i really really need help with this
     
  9. osmar17

    osmar17 New Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    São Paulo, Brazil, Brazil
    Hello,

    I faced this problem many times with my WHMSonic everywhere, and the solution is weird, but for me always works.

    Inside your WHMsonic radio panel, acess "AutoDJ Managements", click "Remove Autodj".

    Comeback to "AutoDJ Managements" and reinstall Autodj with your prefered setings.

    If you /home/*account*/mp3 has already some .mp3 files, the AUTODJ NOW WILL WORK.

    Probably there is some problem with the first installs...

    Good Lucky!
     
  10. kevkevt

    kevkevt New Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    your not the only one i sent ticket 15th march still no reply also there forum is always down i think they no theres problems but cannot be asked with unhappy customers the software only works when it feels like it,
     
  11. wired420

    wired420 Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I'm going to guess you all are using CentOS. Try this. It fixed my problem. Copy paste as root.

    cd /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/whmsonic/tools/autodj; chattr -ia *; chmod 755 *; chattr +ia *; yum install -y libstdc++ libstdc++-4.4.6-4.el6.i686; cd /root/;
     

Share This Page