Results 1 to 5 of 5

Thread: Addon Domains Not Working - possibly since upgrade to WHM 11.32.2

  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    6

    Question Addon Domains Not Working - possibly since upgrade to WHM 11.32.2

    Hi All,

    We have a server with WHM 11.32.2 (build 18). There are numerous cPanel accounts configured on the server, each with it's own set of domains.

    We're trying to add a new "addon domain" to one of the cPanel accounts and it appears to be added properly - it shows up in cPanel fine, the directory is created etc. We put some html files in the directory, and set the proper ownership and permissions.

    But, when we try to visit the domain in a browser Apache is showing its own default index.html (located at /usr/local/apache/htdocs/index.html) instead of the index.html page of the new addon domain.

    We checked httpd.conf and the domain appears to be configured properly best we can tell - the correct directory path is there so in theory Apache should show the domain's home page instead of its own default index.html

    Previously we had no problem with new add-on domains. The only clue we have is that this condition exists after upgrading WHM 11.32.2 (build 18), although we can't say that the upgrade is the source of the problem since we don't know for sure.

    Any ideas how to troubleshoot this and resolve it?

  2. #2
    Registered Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,202

    Default Re: Addon Domains Not Working - possibly since upgrade to WHM 11.32.2

    Did you clear your cache ? Did you try with a different browser?
    AccuWebHosting.Com | cPanel Hosting Provider Since 2003
    Cloud Powered Hosting | cPanel VPS
    Trusted by 20,000+ Clients Worldwide

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    6

    Default Re: Addon Domains Not Working - possibly since upgrade to WHM 11.32.2

    Quote Originally Posted by thewebhosting View Post
    Did you clear your cache ? Did you try with a different browser?
    Yes of course. Didn't make any difference. Apache is still serving its default index.html instead of the index.html belonging to the add-on domain site.

  4. #4
    cPanel Product Evangelist Infopro's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    10,892
    cPanel/WHM Access Level

    Root Administrator

    Lightbulb Re: Addon Domains Not Working - possibly since upgrade to WHM 11.32.2

    You might check it to be sure it's propagated to the server properly. This link might be helpful:
    intoDNS: checks DNS

  5. #5
    Registered Member
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    6

    Default Re: Addon Domains Not Working - possibly since upgrade to WHM 11.32.2

    DNS Resolves properly because I have the domain name and IP in my /etc/hosts file. There's no question that it domain resolution works properly, so that's no the problem

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 01-09-2008, 11:41 AM
  2. Addon domains not working
    By limebox in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2007, 05:57 AM
  3. Addon/Parked domains - not working
    By Trigguh in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2007, 01:46 AM
  4. How can i upgrade Addon domains to Full accounts???
    By Snowman30 in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-18-2005, 04:21 AM
  5. Addon domains not working
    By phantom in forum cPanel & WHM Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 10-10-2002, 02:07 AM
bargain