Search results

  1. M

    php7 and Pthreads + ZTS

    I think i am a bit confuse . ZTS Enabled is : ( Thread Safety ) whish is not good thats is why FastCGI is installed to avoid using ( Thread Safety ) Then ! how for God Sake we will code Thread in php ! It seems no way !
  2. M

    php7 and Pthreads + ZTS

    Now new thing i understand it .. installing FASTCGI is the way how apachi work with php , but you still need to install Pthreads + ZTS , in order to code threads :) [email protected] [/home/mybeshoo/www]# php -v PHP 7.0.10 (cli) (built: Aug 25 2016 16:20:03) ( NTS ) <-------------- Copyright (c)...
  3. M

    php7 and Pthreads + ZTS

    Ok , i understand new thing , i need to seting php to be FAST-CGI. and use "non-thread-safe" . I did that using this DOC Configure PHP-FPM with User Pools for EasyApache 4 - cPanel Knowledge Base - cPanel Documentation Thanks Cpanel. Now how to install "non-thread-safe" to run thread via...
  4. M

    php7 and Pthreads + ZTS

    Thank you for your replay. A lot of my clients asked me directly to upgrade to php7 , some of them ask for that cos there application programmed with php7. Now , the problem that i have , there applications need "thread" to work in backgrounds without using "fork , exec ,popen" functions. Now...
  5. M

    php7 and Pthreads + ZTS

    Hello all , Since EasyApache 3 in Deprecation mode , so we have to move to the EasyApache 4 which is what i did . unfortunately PHP7 RPM dos not support ZTS in order to install Pthreads ! I did contact Support , thy side Thy advice me to go back to EasyApache 3 !!! Ok , i do understand...
  6. M

    Exim is not able to start ...

    [email protected] [~]# cat /var/log/exim_mainlog "Nothing" [email protected] [~]# cat /var/log/exim_paniclog "Nothing"
  7. M

    Exim is not able to start ...

    ps auxfwww | grep exim "return nothing " it seem exim is not working and when i restart it , it return /usr/local/cpanel/scripts/update_sa_rules: running in background
  8. M

    Exim is not able to start ...

    Dear all , SMTP and POP3 is not working on my VPS / Cpanel Support [email protected] [/etc]# service exim restart Shutting down exim: [FAILED] Shutting down spamd: [ OK ] /usr/local/cpanel/scripts/update_sa_rules...
  9. M

    Error when add a Parked domain

    Thank you but unfortunately i dont have any nginx installed , i had cpnginx in past but i did uninstall it long time ago. regrading "WHM Home » Cluster/Remote Access » Setup Remote Access Key" it report : Setup Remote Access Key Unable to retrieve key.
  10. M

    Error when add a Parked domain

    Dear all, I have a problem while adding any "Parked domain" Cpanel Report : "It looks like logins not working, check access key." Please Advice!