The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

11.25 - mysql databases used - incorrect

Discussion in 'General Discussion' started by 4u123, Oct 13, 2009.

  1. 4u123

    4u123 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Just added an account to a server running 11.25. Noticed it said the account was using 1/2 mysql databases. I added a db and it then said using 2/2.

    Checked via phpmyadmin and there is only one db owned by that user. There is no additional db with the same name as the username (I know there was a bug causing that in the past).

    I just wondered if this is a specific issue I'm having or whether others are having the same problem?
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,461
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Working fine here. Tested on 11.25.0-N40156 ( the N is for NIGHTLY an internal beta build ).

    Do you have PostgreSQL installed on the server?
     
  3. 4u123

    4u123 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 2, 2006
    Messages:
    765
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Hi Ken,

    No I dont have PostgreSQL installed - but I have today noticed this problem again. I've copied a load of accounts onto this server and ALL of them now show as using one more mysql database than they are using i.e If they are using 4 it says they are using 5 and If they are using none, it says they are using 1.
     
Loading...

Share This Page