The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

11.52 - DMARC record gets mangled when handled by WHM

Discussion in 'E-mail Discussions' started by RWH Tech, Oct 6, 2015.

  1. RWH Tech

    RWH Tech Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    74
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Brazil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    DMARC record keeps getting mangled by web interface. Changing TTL also does it.
    Anyone else having this issue? This is a fresh load of 11.52.10, but I noticed the issue in previous builds, too, was just too busy to deal with it.

    (EDIT: This is a test record. You'll need to create a proper DMARC record)

    original:"v=DMARC1;p=none;pct=100"
    in domain.db: "v=DMARC1;p=none;pct=100"
    loaded into web interface:v=DMARC1\;p=none\;pct=100)

    How to reproduce:
    add a TXT record: _dmarc = "v=DMARC1;p=none;pct=100"
    save zone
    Edit zone in DNS editor
    voila

    DKIM is also getting mangled when the zone is loaded into the graphical editor, and here's the info:
    https://forums.cpanel.net/threads/incorrect-dkim-key-generated-by-cpanel.481181/#post-1933351


    EDIT: Nevermind. It I see BIND returns DMARC1\;p=none\;pct=100 and it looks valid.
    On to fighting with DKIM...
     
    #1 RWH Tech, Oct 6, 2015
    Last edited: Oct 6, 2015
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    671
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    I am happy to see the issue is now resolved for the DMARC record. Please ensure you add any questions about DKIM to the other thread.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page