The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2 MX record problem .. HELP!

Discussion in 'General Discussion' started by isputra, Jan 3, 2004.

  1. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    I have 2 server for my website. I set the DNS zone for two server with the same configuration. The website shows perfectly, only problem on receiving email.

    For MX, i set 2 server like this :

    domain. 14400 MX 10 server1.domain.com.
    domain. 14400 MX 20 server2.domain.com.
    server1 14400 A xx.xx.xx.xx
    server2 14400 A yy.yy.yy.yy

    xx.xx.xx.xx is the IP address of server1 and yy.yy.yy.yy is the IP address of server2

    And i have 2 ISP to connect to the internet.

    The problem is when i use ISP 1 i can not receive any email send to my domain, only send email to outside of my domain that work.
    But when i use ISP 2 i can receive and send email perfectly.

    Is there any configuration that i must change ?
     
    #1 isputra, Jan 3, 2004
    Last edited: Jan 3, 2004
  2. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    anyone can help me :confused:
     
Loading...

Share This Page