Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

2 or 3 sites on same mysql

Discussion in 'General Discussion' started by izmirhost, Jun 17, 2005.

  1. izmirhost

    izmirhost Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    I worked that sites with plesk but I cant do same thing on cpanel ? I bought new server with cpanel and I take my backups from another server but sites isnt working with same mysql db. only one site. the others not. how can I work it with all sites..
     
  2. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Cleveland, Ohio
    What do you mean exactly? Are 3 sites using 1 MySQL database? i.e. domain1.com domain2.com and domain3.com all use the MySQL database "username_db1". Something like that?
     
  3. izmirhost

    izmirhost Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    yes. I want to mean that. for example. a mp3 site.

    www.mp31.com

    www.mp32.com

    www.mp33.com

    I want this site`s are working with same mysql db.

    it sites are working same script...
     
  4. izmirhost

    izmirhost Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    warning is

    Warning: mysql_connect(): Access denied for user "taylan@localhost" ( Using password: Yes )
     
  5. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,693
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    203
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    you will need to edit your connection string in your config files for each of the sites
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. izmirhost

    izmirhost Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    same config files... in plesk I was working but in cpanel not.
     
  7. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,693
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    203
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    plesk names there databasees differntly than cPanel like i said you need to put the correct connection string in your config files

    Plesk
    database name= db1
    user = user


    Cpanel
    Database name = cpanelusername_db1
    username = cpanelusername_username
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice