Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

2083 and 2087 not working

Discussion in 'General Discussion' started by support, Jun 21, 2004.

  1. support

    support Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello,

    Secure ports not working.
    After checking found that a site had SSL installed on a shared IP.So uninstalled the certificate for the same.Tried easy apache,upcp,rebooting the server didn't help:(

    After that tried regenerating SSL certificate and restarting the cpanel,but it didn't help Tried restarting stunnel.:(

    Please advice asap.

    Thank you.
     
  2. ramprage

    ramprage Well-Known Member

    Joined:
    Jul 21, 2002
    Messages:
    655
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Canada
    May sound logic but are those ports open on the firewall?
    Are they not working server wide or just for one domain?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. support

    support Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hello,

    The ports are open in firewall and this is a server wide problem.

    :(
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice