The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2095 port fine, but 80 port fail

Discussion in 'General Discussion' started by raylin, Jan 21, 2002.

  1. raylin

    raylin Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    After restarted httpd, I found I can login into webmail via http://mysite:2095/ but I can not browsed my site via http://mysite.com/ .

    I checked ps aux , and there were 6 apache processes running (one for root and 5 for nobody).

    And suExec was enabled.

    Can anyone give suggestions to fix this ?

    Thanks a lot in advance.

    Ray
     
  2. raylin

    raylin Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Strange.

    My friend can browse http://mysite.com.
    :(
     
  3. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Did you get blacklisted from your box, gradually? It might have your IP in the /etc/hosts.deny.... or your route got nullified.

    Try /scripts/unblockip

    Just a thought....
     
  4. raylin

    raylin Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2001
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for help.

    But there was nothing only comment lines in /etc/hosts.deny
     
Loading...

Share This Page