The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

403 Error on Addons

Discussion in 'General Discussion' started by xxkylexx, Aug 28, 2006.

  1. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hey guys,

    I've got an account that is coming up with 403 error messages when trying to access some addon domains on the account.

    http://on-viagra.com is the domain, which loads the 403 message.

    However, you can type in http://on-viagra.com/index.html and it loads just fine.

    I checked permissions on the directory /public_html/on-viagra, and everything seems ok with 755.

    .htaccess is blank.

    Any ideas?

    Kyle
     
    #1 xxkylexx, Aug 28, 2006
    Last edited: Aug 28, 2006
  2. Edizon

    Edizon Well-Known Member

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    AZ
    It loads fine here. I think you already fixed it...or perhaps gave your server some Viagra itself. Good god a Viagra website that is down!! That could be bad publicity.

    Good Luck,

    Kyle
     
    #2 Edizon, Aug 29, 2006
    Last edited: Aug 29, 2006
  3. websupport

    websupport Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Links working fine

    Yup Edizon is right. Links are working fine without any problem ...

    May be cache problem ... clear your cache and recheck the
    links at your end.

    :)
     
  4. xxkylexx

    xxkylexx Well-Known Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    The problem was with the .htaccess file in the public_html directory above it. All has been sorted, thanks!
     
Loading...

Share This Page