The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

500 errors on WWWBoard

Discussion in 'General Discussion' started by kcdworks, Jul 24, 2003.

  1. kcdworks

    kcdworks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a client that tried to install the WWWBoard.

    All permissions on the files are correct, but when running the script, a 500 error is returned. The error in the error log is:

    [Thu Jul 24 15:16:28 2003] [error] [client x.x.x.x] Premature end of script headers: /home/user/public_html/scgi-bin/wwwboard.pl

    Now, I tried running /scripts/fixheaders, but that only reports that GLIBC is up to date, says no action is needed, and exits.

    Any hints?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. smarcellini

    smarcellini Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    when I had this problem, i ran /scripts/easyapache option #6, make sure phpsuexec is not checked. That seemed to fix it.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. kcdworks

    kcdworks Well-Known Member

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This is a cgi script, not php.

    But the problem was solved. The user had saved the file with Windows line breaks.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page