The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

7.1.9-R73 wiped out users control panels

Discussion in 'General Discussion' started by simplybe, Jul 12, 2003.

  1. simplybe

    simplybe Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    After the upgrade most of the customers control panels have been set to "Y" which returns a page not found, some accounts are ok, so this could just be accounts that used maybe default or xskin skins, this is not on just one server but all of them .

    Anyone have this problem and is there an easy way to fix 2000 accounts without having to modify each account.
     
    #1 simplybe, Jul 12, 2003
    Last edited: Jul 12, 2003
  2. NeutralGold

    NeutralGold Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2002
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yup, WHM > THEMES > x Skin Migration Wizard.
    Try that.. :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. simplybe

    simplybe Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    dont see that option anywhere

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Its under Themes.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. simplybe

    simplybe Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes i understood the instructions but it is not under themes on 7.1.9-R73 , updating to latest release to see if it is there.

    thanx

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Make sure you are using the x whm theme.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. hostito

    hostito Active Member

    Joined:
    Mar 9, 2003
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I found that editing the Xskin package and changing nothing fixed it for me.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. advisor

    advisor Member

    Joined:
    Feb 23, 2003
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I've the same problem but nothing has resolved it

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  9. simplybe

    simplybe Well-Known Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    we found that the skin named "x" was missing from some servers. had to upload it to all servers to get it working

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    #9 simplybe, Jul 12, 2003
    Last edited: Jul 12, 2003
  10. Stefaans

    Stefaans Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    451
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Vancouver, Canada
    Problem fixed!

    I had exactly the same an hour ago with WHM 7.2.0 cPanel 7.2.0-R7. It would seem that WHM 7.2.0 cPanel 7.2.0-R12 became available minutes ago and that fixed the problem!

    Hats off to the developers :D

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  11. Stefaans

    Stefaans Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    451
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Vancouver, Canada
    No, sorry, not fully fixed. RH7.3 server OK, RH8.0 server not OK :rolleyes:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    #11 Stefaans, Jul 12, 2003
    Last edited: Jul 12, 2003
  12. Stefaans

    Stefaans Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    451
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Vancouver, Canada
    We have all our boxes up to Cpanel R39. The client Cpanel links work on RH7 but still no luck on our RH8 box.

    Anybody else still having this problem? Is it a RedHat 8 thing?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  13. Dillard

    Dillard Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    I suppose !! My RH73 boxes are fine, but RH80 is giving out all kind of neat error-messages. My clients were calling all day, what they were suppose to do with that :(

    Can this be fixed in this night update ??

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  14. bennet

    bennet Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2002
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Brazil
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Latest Builds

    Experimente o RELEASE_45 que vem corrigindo uma série de problemas com exim.

    Latest Builds: Cpanel-7.2.1-RELEASE_45

    cPanel.net Support Ticket Number: 201
     
  15. Stefaans

    Stefaans Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2002
    Messages:
    451
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Vancouver, Canada
    No, we are not talking Exim problems here. This is about the client cPanel not displaying.

    I upgraded our RH8 box to R45 last night. It is still wrong -- one logs in and then get a page that says ". . . . Moved Server: cpaneld/7.0 Connection: close Location: /frontend/x/index.html Content-type: text/html The Document has moved here". The link on the text "The Document has moved here" works, but it should go there automatically.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  16. sexy_guy

    sexy_guy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    848
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Im still having this problem. Already today, we have had to restart cpanel3 twice. Our users keep loosing the ability to log into their control panels. I have tried everthin and nothing is fixing it.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  17. Dillard

    Dillard Well-Known Member

    Joined:
    Feb 26, 2003
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    The Netherlands
    Well my problems were fixed the next day, so you probably want to move to a newer version of Cpanel. What is your current version ?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page