The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

8.7 Edge 39 = No e-mail

Discussion in 'E-mail Discussions' started by casey, Jan 29, 2004.

  1. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    I just attempted to upgrade to the latest edge on one of my servers and e-mail quit arriving. No errors, no bounces, just no e-mail. A quick check of the logs shows that no e-mail ever even arrived at the server...Needless to say I downgraded, but this should probably be looked into.;)
    All is back to normal after the downgrade.
     
  2. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    We are running a couple of servers on Edge in hopes that easyapache will be fixed. They updated this morning and mail is still flowing. One thing I noticed was that the 100% useage cpop error reappeared in this update.
     
  3. VH-Bart

    VH-Bart Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yup, one of our test servers is set to autoupdate cpanel to lastest edge version.


    It broke quite a few things, not just email, but ssl and numerous other things.
     
  4. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    Edge 46 seems to work fine.
     
Loading...

Share This Page