The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

a big question about domain and ip

Discussion in 'General Discussion' started by kingpower, Sep 28, 2010.

  1. kingpower

    kingpower Registered

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    for example:I creat a domain is aaa.com and 11.11.11.11 is allocated to it,
    and than others' domain is bbb.com ,it was allocated to the same ip (11.11.11.11) . now the problem is if your enter bbb.com , the website show my aaa.com's page .

    indicate: the bbb.com is not my domain , and I try use other domain , if I allocate it to the one of my server's ip , the domain can open this ip's website ?
    thanks your reply?!

    (add: Under normal circumstances,cpanel/WHM hadn't distributied space to the domain name,even if it is analyzed to our service IP, the website should be corresponded to the domain: http://this domain name/cgi-sys/defaultwebpage.cgi. But now,when analyzed to any IP in our server, it will correspond to the analyzed IP site.

    Otherwise,could you tell me why I logged in cpanel/WHM,the website http://ourIP:2087 will Auto turn to http://ourIP:2087/cpsess7812095690/ ? Is this the original reason of the problem?
     
    #1 kingpower, Sep 28, 2010
    Last edited: Sep 28, 2010
  2. serlex

    serlex Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    You should first check if both accounts exists correctly on the server, go to:

    http://111.11.111/~username

    Make sure there are A records for both domains and they propagate properly.
     
  3. kingpower

    kingpower Registered

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    thanks your reply

    but my accounts only have about aaa.com ,have not about bbb.com's account .Now the problem is that no related account to that domain name in the space.However,if only any domain name were analyzed to the IP in our server, somebody can open our website. It must be show http://this domain name/cgi-sys/defaultwebpage.cgi, but now it can open the website related to the IP.
     
    #3 kingpower, Sep 28, 2010
    Last edited: Sep 28, 2010
Loading...

Share This Page