Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

A Record

Discussion in 'General Discussion' started by fullrange, Nov 6, 2007.

  1. fullrange

    fullrange Registered

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Hi. Thanks in advance for looking at my problem ...


    I've got a wew server setup and works great. Problem I'm having is with an A RECORD.

    We're hosting the site, but not the email. I have the IP set as an A record on 'mail' under "Edit DNS Zones" (mail.domain.com) and it works, but only like this - web@mail.domain.com - instead of web@domain.com (notice the MAIL subdomain). So obviously when sending email to web@domain.com it doesn't work (does work when sending to web@mail.domain.com).

    Any idea of how I can fix this? Is it just a matter of setting up another A record?

    Thanks!!
     
  2. mitul

    mitul Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Please paste the contents of DNS zone to know what exactly is going wrong.

    Regards,
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice