The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Abnormal Behaviour of sub domain !

Discussion in 'Security' started by ANKUR KUMAR, Dec 9, 2012.

  1. ANKUR KUMAR

    ANKUR KUMAR Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have a dedicated server with Cpanel ,

    I used to run a blog at www.domain.com/blog

    Now i recently decided to delete the full blog and start a new Blog in SUBDOMAIN with same name .

    That is i decided www.blog.domain.com instead of www.domain.com/blog ..


    When i installed wordpress , and tried to check , www.blog.domain.com in my browser , it showed error....

    I Thaught its funny ! How it is possible as i did 'nt committed any mistake in task ....

    Now i tried the same thing again by installing wordpress on www.newsubdomain.domain.com instead of www.blog.domain.com


    It was working without any error ...

    WHY THE HELL www.blog.domain.com is not working :)


    Any body help as i need www.blog.domain.com only and not any other name for subdomain

    Only "Blog"
     
  2. quietFinn

    quietFinn Well-Known Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    998
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Finland
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    What was the error you got?

    And because you don't say, I have to ask: did you ever create the subdomain blog.domain.com?
     
  3. ANKUR KUMAR

    ANKUR KUMAR Active Member

    Joined:
    Oct 28, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Lolz ,, I definately did ,,

    I invistigated , got a conclusion , this is just because , if i create a subdomain , delete it ,

    and then re create it , Subdomain is removed .....


    But not the "A" records of subdomain and web disk of subdomain

    I manually removed A records of subdomain .... Re created a subdomain.... and now it is working....
     
Loading...

Share This Page