The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Accessing Cpanel through a firewall

Discussion in 'General Discussion' started by Nu1, Sep 6, 2007.

  1. Nu1

    Nu1 Registered

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Folks,

    I am trying to access Cpanel through a firewall using Firefox as follows:

    http://www.domain.com/Cpanel/

    Unfortunately it takes me to an error page. Does anyone know what settings I can change on the browser in order to get past the firewall?

    Thanks,
    Nu1
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. nyjimbo

    nyjimbo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2003
    Messages:
    1,125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    New York
    If the firewall is actually the problem then it's the firewall needs to be modified, not the browser.
     
  4. agusta

    agusta Registered

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Singapore
    Hi,
    Have you try installing cPanel Proxy to your server?
    http://cpanelproxy.net/

    This is great if you are behind the firewall ....
     
  5. madaboutlinux

    madaboutlinux Well-Known Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Earth
    As 'nyjimbo' stated, you need to modify the firewall installed on your machine in order to allow ports 2082 and 2083. It is nothing to do with the browser settings.
     
Loading...

Share This Page