The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Account Creation Failure

Discussion in 'General Discussion' started by deadend, Sep 28, 2007.

  1. deadend

    deadend Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi Guys,

    I'm sorry if this is a double post on the topic, but i had a hell of time finding much of anything about it here or anywhere else.

    I have a new box that went online and even after complete OS and Cpanel re-install the same error pops up after a few account creations.

    [an error occurred while processing this directive]

    Once you scroll down a bit, I find the error:

    Setting up Frontpage®...
    /home/username/public_html does not exist or is not a directory!


    The account says it successfully gets created, but in fact it dosen't seem to do so. In other words its not accessible via the browser.

    Im running:

    WHM 11.2.0 cPanel 11.11.0-S16999
    CENTOS Enterprise 4.5 i686 - WHM X v3.1.0

    Any help would be much appreciated.
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Check the contents of /usr/local/cpanel/logs/error_log
     
  3. deadend

    deadend Active Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks!

    I have it fixed using /scripts/upcp --force, but did that last time and it was a short term fix. Soon as it pops back I will post the error log.

    Thanks for the input.
     
Loading...

Share This Page