The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Account creation only 6 packages listed

Discussion in 'General Discussion' started by apc1, Dec 22, 2006.

  1. apc1

    apc1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    A subscriber has 28 packages configured.

    When he creates an account only 6 of those packages are listed as options.

    Is there a fix for this?

    Thanks.
     
  2. adept2003

    adept2003 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2003
    Messages:
    283
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ~ "/(extra|special)/data"
    You need to ensure that the packages are named Username_PackageName. The reseller will only be able to see the packages with their own username as the prefix.
     
  3. apc1

    apc1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thank you; they are.

    If I login to the customer WHM I can Edit Packages; all 28 packages are listed.

    Only 6 of them are appearing as options in the drop down box when creating an account.
     
  4. brianoz

    brianoz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,146
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Melbourne, Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If as you say they all have the correctly spelt prefix of the customer's username, at a guess I'd say the only other possibility is the package files are corrupted somehow. Could even be permissions?

    Do the packages display for the reseller if you go into the reseller centre edit that reseller then unselect the checkbox that restricts packages to those created by the reseller? Do the packages appear when logged in as root?

    If they do, I'd go check the spelling. If not, I'd check the package files. Can you edit and save those packages as the reseller? Can you delete and recreate them?
     
Loading...

Share This Page