The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Account features not showing

Discussion in 'General Discussion' started by tgavin, Dec 15, 2012.

  1. tgavin

    tgavin Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I just set up a new cPanel server and created a site. When I go to https://sitename.com:2083 as either the server admin or logged in as the site admin, I only see a base set of icons. I've gone to Packages > Feature Manager and verified that all options are selected in both the Default and Disabled feature sets, plus my custom feature set, yet still no luck - none of the icons are showing other than the Preferences and Email sets.

    Any suggestions?
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you verify the account is assigned the X3 theme? Are there any error messages in the cPanel error log when you access cPanel? You could try using the following option within cPanel for this account:

    "reset all interface settings"

    This option is found at the bottom of the cPanel interface.

    Thank you.
     
  3. tgavin

    tgavin Well-Known Member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I was using X3 Small. I thought "small" meant the size of the icons, not the amount. It should probably be "X3 Limited" or something like that. Was pulling my hair out over this.

    Thanks :)
     
Loading...

Share This Page