The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Account Inaktiv

Discussion in 'General Discussion' started by DancingTears, Jun 22, 2005.

  1. DancingTears

    DancingTears Registered

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    First sorry for my bad English.
    I have a problem with 2 Webspace Accounts. They are not listen under List Accounts. Only under menu point "Show aktiv and inaktiv Accounts" under inaktiv accounts but i have never set them inaktiv and wehn i click on "Reactivate Inactive Domains" they wont reaktiv. Have anybody an idea wath is wrong?

    Thanks for Help

    DancingTears
     
  2. user.forum

    user.forum Active Member

    Joined:
    May 6, 2005
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Have you checked the entry of these domains in httpd.conf whether they are in or not?
     
  3. DancingTears

    DancingTears Registered

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Thank you for yor answer.

    I have checked my httpd.conf and there are all accounts. Any more idea?

    gr33z
    DancingTears
     
  4. madan.cpanelnet

    madan.cpanelnet Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2006
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    INDIA
    /scripts/rebuildhttpdconf
    /scripts/upcp --force
     
  5. sumith

    sumith Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2005
    Messages:
    96
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Run the command /scripts/updateuserdomains and let us know if you receive any error related with that account.
     
Loading...

Share This Page