The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Account Transfer

Discussion in 'General Discussion' started by ImgSor, Oct 4, 2004.

  1. ImgSor

    ImgSor Registered

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi
    can someone help
    When i transfer account by :

    Copy an account from another server with account password

    i get this message:

    Attempting to login as hqwebtem to 67.18.205.42 via ftp
    (internal error) Mon Oct 4 11:03:54 2004 [11626] error: Can't call method "login" on an undefined value at /scripts/getremotecpmove line 49, line 1.
    Error while copying account...! Aborting Extraction


    regards
    ImgSor
     
  2. anand

    anand Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    1,435
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I have never seen that error while using the copy function, you could probably send it over to cpanel and have them take a look at it.
     
  3. rsaylor

    rsaylor Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2003
    Messages:
    160
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I say it today while trying to transfer from one of my servers also.
     
  4. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do the backup via their control panel then chmod to 777 then on your server
    cd /home then

    wget ftp://username:pass@domain.com/backup.filename
    then
    /scripts/restorepkg username
    then
    chown -R username.username /home/username/
    then
    cd username
    chmod 755 or 750 public_html
     
  5. ImgSor

    ImgSor Registered

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    jackal

    Can you explain me step by step what to do where to do a backup and how to chmod 777 and all thanks

    regards
    imgsor
     
  6. jackal

    jackal Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 23, 2002
    Messages:
    708
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do the backup in cpanel under the backup icon then select Generate Full Back.

    Go into file manager select the file click right side side select permissions, make 777
     
Loading...

Share This Page