The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Account Transfers... been an absolute pain

Discussion in 'General Discussion' started by slice16, Nov 17, 2005.

  1. slice16

    slice16 Active Member

    Joined:
    Nov 24, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello

    I am trying to copy accounts over from one cpanel server to another.

    They are off similar spec and setup.

    First of all, i have recieved alot of failiures (without it saying why)

    The accounts that did transfer decided not to bring any sql tables with them... all accounts were empty.

    And now when i try to transfer the files. i get various errors about not been able to remove a file, when trying to pkg the account.

    i have 270 to copy over, and im having to resort to scping the backups, adn restoring them one by one...

    please can some one shed some light on the matter.

    Thanks
     
  2. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    You didn't specify the error messages. So can't see what is the issue here. But if you need help try to get me on IM on any of my signatures. I 'll see if i can help you.
     
  3. slice16

    slice16 Active Member

    Joined:
    Nov 24, 2004
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]Packaging the account...
    pkgacct started.
    pkgacct version 4.1 - running with uid 0
    using time::hires for speedups
    We will be splitting the archive!!
    rm: cannot remove directory `/home/cpmove-ggadmin-split/cpmove-ggadmin/homedir/public_html/user_images/H/Hell': No such file or directory

    Thats the error, thanks
     
  4. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Are you having the root password for both the servers... In that case an upcp might help...
     
  5. mohit

    mohit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sticky On Internet
    hi,
    check if your server from you are pulling accounts is having permission problems with http.conf file.

    see ya,
    mohit
     
Loading...

Share This Page