Accounts getting deleted but not username and user files

anand

Well-Known Member
Nov 11, 2002
1,435
1
168
India
cPanel Access Level
DataCenter Provider
I don't know how many of you have noticed this, but this is wat i got today when i was trying to working around with account creation and deletion to try something out. When i tried to delete an account from inside the WHM, it did everything perfectly fine. After that i tried to create the same account again with same username, wwwacct returned the error user exists. When i checked up, the user and its all files still existed. I tried to repeat the case with creation of several other test domain names, but problem persists. The user files and username still exists on the system.

I even tried to run /scripts/killaccts manually, but same problems. The only solution i came out was manually delete user files and remove it from /etc/passwd by hand.

Any help would be appreciated.

regards,

Anand
 

parag

Well-Known Member
Aug 16, 2001
115
0
316
[quote:2abb570271][i:2abb570271]Originally posted by anand[/i:2abb570271]

I don't know how many of you have noticed this, but this is wat i got today when i was trying to working around with account creation and deletion to try something out. When i tried to delete an account from inside the WHM, it did everything perfectly fine. After that i tried to create the same account again with same username, wwwacct returned the error user exists. When i checked up, the user and its all files still existed. I tried to repeat the case with creation of several other test domain names, but problem persists. The user files and username still exists on the system.

I even tried to run /scripts/killaccts manually, but same problems. The only solution i came out was manually delete user files and remove it from /etc/passwd by hand.

Any help would be appreciated.

regards,

Anand[/quote:2abb570271]


Thats a strange thing anand.. never had such problem on my servers....

i think only nick can help you out with this issue ...

Parag
 

mikerayner

Well-Known Member
Apr 10, 2002
192
0
316
the same

I had the same problem with user names shorter than 8 characters long, when using user names with 8 characters long everything is perfect.

I had a previouse Thread http://support.cpanel.net/obb/read.php?TID=2663
 

anand

Well-Known Member
Nov 11, 2002
1,435
1
168
India
cPanel Access Level
DataCenter Provider
[quote:27c5703c3a][i:27c5703c3a]Originally posted by mikerayner[/i:27c5703c3a]

I had the same problem with user names shorter than 8 characters long, when using user names with 8 characters long everything is perfect.

I had a previouse Thread http://support.cpanel.net/obb/read.php?TID=2663
[/quote:27c5703c3a]