The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Add an A Record?

Discussion in 'General Discussion' started by sixty6, Oct 4, 2006.

  1. sixty6

    sixty6 Registered

    Joined:
    Apr 25, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    So I am setting up an IRC on a seperate server so it doesn't affect my main server if it overloads.

    My domain name is hosted on Yahoo! Domains, but the nameservers are pointing to my main server.

    Now if I created a sub-domain, say:
    irc.domainname.com

    Would I create the A Record in my Yahoo! Control Panel or in WHM?

    Thanks for any suggestions or help!
     
  2. designeru

    designeru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2005
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hint!

    well... if your domain is pointing to your nameservers, then you can create it on your WHM.

    test it with www.dnsstuff.com
     
  3. sixty6

    sixty6 Registered

    Joined:
    Apr 25, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How would I do that with WHM? I can't find one for A Records..
     
  4. designeru

    designeru Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2005
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hint!

    login to whm, go to DNS Functions -> Edit DNS Zone, select the zone you wish... and add the A record. You should be able to understand how to add it.
     
  5. sixty6

    sixty6 Registered

    Joined:
    Apr 25, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks! That's what I was looking for, but I kept on going to Add A DNS Zone :)
     
Loading...

Share This Page