The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

add/ create mx record via API

Discussion in 'cPanel Developers' started by khalidbinwalid, Nov 15, 2012.

  1. khalidbinwalid

    khalidbinwalid Registered

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Currently I am using the "add_zone_record" method from the "ZoneEdit" module, but it does 'nt work, and as far as I know, it does not support creating, updating or deleting MX records. It only supports A, CNAME, TXT records. Is there any another way, methode or something? really stack with this. it will be glad if somebody can help.

    Thanks.
     
    #1 khalidbinwalid, Nov 15, 2012
    Last edited: Nov 15, 2012
  2. colink

    colink Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Hillsboro, OR
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    It always helps to post the code that you're using, so we can see if the problem is in your code, or in the API's that you're calling. Don't forget to remove any references to your website, username, password or login tokens.
     
  3. khalidbinwalid

    khalidbinwalid Registered

    Joined:
    Nov 14, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hi Colink, thanks for your respond.

    I used this method ZoneEdit Module Documentation for create, edit and delete (CNAME, A and TXT record) but I can't use it for MX RECORD.

    thanks.
     
  4. colink

    colink Member

    Joined:
    Sep 24, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Hillsboro, OR
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    This API2 method says it will add MX records. I don't know why EditZone wouldn't take one either. It would make sense to me that it should.

    Email Module Documentation
     
Loading...

Share This Page