The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

add-on domains DNS issue

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by wfwh, Nov 16, 2005.

  1. wfwh

    wfwh Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anytime someone adds an addon domain the following happens

    In the DNS under

    Serial it shows '(' (instead of a serial)
    Refresh it shows '1'
    Retry it shows '(what is suppose to be the serial)'
    Expire it shows '(what is suppose to be the Refresh)'
    etc....


    So it moves everything down by two cells


    Now when it gets to the NS


    Record Type shows 'A'
    Text box 'NS'
    Text box 'ns1.xxxxxx.com'


    New domain setups work perfect :-/

    This is my template for new domains add-ons etc...

    ; cPanel %cpversion%
    ; Zone file for %domain%
    $TTL %ttl%
    @ %nsttl% IN SOA %nameserver%. %rpemail%. (
    %serial% ; serial, todays date+todays
    86400 ; refresh, seconds
    7200 ; retry, seconds
    3600000 ; expire, seconds
    86400 ) ; minimum, seconds

    %domain%. %nsttl% IN NS %nameserver%.
    %domain%. %nsttl% IN NS %nameserver2%.
    %domain%. %nsttl% IN NS %nameserver3%.
    %domain%. %nsttl% IN NS %nameserver4%.

    %domain%. IN A %ip%

    localhost.%domain%. IN A 127.0.0.1

    %domain%. IN MX 0 %domain%.

    mail IN CNAME %domain%.
    www IN CNAME %domain%.
    ftp IN CNAME %domain%.
     
  2. wfwh

    wfwh Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Does anyone have a clue?
     
  3. Zaf

    Zaf Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Remove %nsttl% from your zone file and that should solve your problem
     
  4. thehostinghut

    thehostinghut Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I can say that this worked for one of my servers.
     
Loading...

Share This Page