The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Add-ons menu doesn't appear!!

Discussion in 'General Discussion' started by Fbarajas, Sep 22, 2005.

  1. Fbarajas

    Fbarajas Active Member

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Playa del Carmen, Mexico
    Hi! I have 2 servers. In one of them, in WHM, after the "Restart Services" menu, I find a "Add-Ons" menu, with "Spamd", Cpanel Cron", "Clamav" and "Fantastico" configuration, but in my other server, I don't find the "Add-Ons" menu, so I can't login to Fantastico Cpanel!!

    What can I do?

    In the "good" server (the one that SHOWS the Add-Ons menu) I have

    WHM 10.6.0 cPanel 10.6.0-R26
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    and in the "bad" server (the one that DOESN'T SHOW the Add-Ons menu) I have:

    WHM 10.6.0 cPanel 10.6.0-R45
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    Thanks!
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Well, first you should upgrade to the latest RELEASE build and then you need to seek support for Fantastico from their forums over at www.netenberg.com
     
  3. kieranmullen

    kieranmullen Well-Known Member

    Joined:
    Aug 25, 2005
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Portland, OR USA
    I am running RELEASE manual updates

    WHM 10.6.0 cPanel 10.8.0-R65
    RedHat Enterprise 4 i686 - WHM X v3.1.0

    Add on modules link shows but the link goes to nothing. I have tried installing and reinstalling and it has no effect.

    KM
     
Loading...

Share This Page