The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon Domain And Parkdomain Problem

Discussion in 'General Discussion' started by deanzhang, Sep 9, 2004.

  1. deanzhang

    deanzhang Registered

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    EXAMPLE1:
    Addon Domain Maintenance



    Addon Domain Additions


    The subdomain, hustbbs.supdns.com has been added.

    "hustbbs" is not a valid domain name

    The subdomain, hustbbs.supdns.com has been removed.

    hustbbs.supdns.com could not be setup. The subdomain hustbbs.supdns.com.supdns.com was not setup either.


    EXAMPLE2:
    The subdomain, unixsky.com.supdns.com has been added.

    Nameserver ips for unixsky.com are: 218.5.77.19,61.151.248.236 Sorry, that domain (unixsky.com) is already pointed at an ip address that does not appear to use dns servers on this server or master servers! Please transfer the domain to this server's nameservers or have your admin add one of its nameservers ips to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver!

    The subdomain, unixsky.com.supdns.com has been removed.

    unixsky.com could not be setup. The subdomain unixsky.com.supdns.com was not setup either.


    HOW TO SETUP ADDONDOMAIN AND PARKDOMAIN ?????
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    The namservers have to point to the server you're trying to add them to. Is this your server or are you an end user? If you are an end user you need to contact your host for support.
     
  3. deanzhang

    deanzhang Registered

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    can u help me ? i can give you my root password and manage ip address

    if u can help me ,reply plz ,then i PM you root password and manage ip address

    make sure the data safe, i trust u !
     
    #3 deanzhang, Sep 9, 2004
    Last edited: Sep 9, 2004
  4. deanzhang

    deanzhang Registered

    Joined:
    Sep 8, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    another problem ,i remember some days before ,my whm main menu have a "main" but now there is a "cpanel news......." instead

    before the last reinstall ,my cpanel can setup addon domain and park domain without the domain's namservers point to the server ,why ? how to config?
     
  5. Cash

    Cash Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i am also faign same problem, i just update my cpanel to CURRENT latest verion n working fine.
     
Loading...

Share This Page