The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon domain issue

Discussion in 'General Discussion' started by Thanoz, Dec 31, 2012.

  1. Thanoz

    Thanoz Registered

    Dec 31, 2012
    Likes Received:
    Trophy Points:
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hello and happy new year to everyone.
    I am on cPanel hosting but i am facing a weird problem
    I added for the first time an addon domain. I read in the tutorial that there would be created a directory under my main domain(
    I am having a problem. I added the new domain name and everything seems to be configured ok.
    I am visiting / and everythings is ok but it doesn't load my CSS and imaged(fresh installation of MYBB).
    If i visit / it shows in the adress bar(redirects) to
    Why is is this happening? I repeated the procedure like 3 times so far. The hosting compant hasn't replied yet, so i thought of seeking some help here..

    I added the addon domain(in cPanel) in "" format without "www."

    Thanks beforehand.
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Apr 11, 2011
    Likes Received:
    Trophy Points:
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    I suggest checking the configuration of your PHP application. It's possible that it has been configured with the wrong domain name or path to the files. You may want to upload a simple HTML file and see if you can reproduce the same behavior with that.

    Thank you.

Share This Page