The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon domain no longer does masked redirect, but why?

Discussion in 'General Discussion' started by jols, Sep 18, 2005.

  1. jols

    jols Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Running - WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-R82
    RedHat Enterprise 3 i686 - WHM X v3.1.0

    Our newest cPanel server does not mask the redirection when doing an addon domain. Other cPanel servers we use does indeed mask the redirect. Any idea what may be going on here?

    Also, everytime we do an addon domain we get this message:

    Sorry, you are not allowed to park common domains.

    Even though the domain is not a "common domain", i.e. it has been registered by the hosted customer and the DNS is correct, i.e. it is directing traffic to the proper server, etc.

    By the way, we get this message no matter how the "tweak settings" options for this in WHM are set.

    My guess is that the addon domain is hitting an error before being established fully/correctly.

    Can anyone shed any light on what may be happening?
     
  2. jols

    jols Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,111
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    As it turns out, the other redirect the hosted customer had established was interferrring.
     
Loading...

Share This Page