Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Addon Domain + "www" Not Working

Discussion in 'General Discussion' started by java_dude, Mar 9, 2007.

  1. java_dude

    java_dude Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi, I just set up an addon domain for a subdomain on my site (so I have "subdomain.domain.com" and the addon domain is "newdomain.com") and it works if I dont have the "www." part in front of the domain, but if I use the "www" it brings me to the TLD (domain.com) instead. But if I add "/index.html" to the end, it works and brings me to the home page of the subdomain. Does anyone have any idea why this is happening? Thanks very much! :)
     
  2. psrsathish

    psrsathish Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    India.
    Hi,

    Do check that the ServerAlias has been set properly under VirtualHost in your httpd.conf file :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. java_dude

    java_dude Active Member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Thanks a lot! I checked and apparently there wasn't an entry for www.newdomain.com in there! I added it and everything is working now. :)
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice