The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon domains disapeared

Discussion in 'General Discussion' started by Rafaelfpviana, Feb 9, 2007.

  1. Rafaelfpviana

    Rafaelfpviana Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brazil
    Hello, is it only me or the addon domains on the users accounts are disappearing?

    If so, users are being able to add as many addon domain as they can.

    If anyone else know something about please let me know.
     
  2. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what build are you using. I have not noticed this on any of our boxes.
     
  3. Rafaelfpviana

    Rafaelfpviana Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brazil
    WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R118
    RedHat Enterprise 4 i686 - WHM X v3.1.0
     
  4. Rafaelfpviana

    Rafaelfpviana Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brazil
    the wierd thing is that the domains are working, i've checked everywhere and it looks like it was configured correctly.
     
  5. Leandro

    Leandro Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Argentin
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    the same problem here...
     
Loading...

Share This Page