The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Addon Domains Disappear

Discussion in 'General Discussion' started by dnsserverfl, Oct 13, 2002.

  1. dnsserverfl

    dnsserverfl Registered

    Joined:
    Jun 22, 2002
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    After setting up addon domains, they show up in the cpanel 'Manage Addon Domains' page...

    but shortly thereafter, they disappear from that page in the cpanel and show up as subdomains. (they do resolve properly)

    Any help would be appreciated,
    Mike
    ---------------
     
  2. mina

    mina Member

    Joined:
    Mar 3, 2002
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same here.
    After Cpanel upgrade from STABLE_194 to STABLE_220,
    addon domains have disappeared.
     
  3. Myacen

    Myacen Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2002
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Same problem, however someone told me it was something with the tag's
     
  4. Tom Pyles

    Tom Pyles Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2002
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any more comments about this. I had a client send me a pretty nasty e-mail, thinking that her domains were erased. Whats odd is one of her sub-directories disappeared (this was an add-on domain)...She contacted me about the 404 she was receiving. She says she didn't remove the directory so no idea what happened to it. This has me rather concerned since we have many clients who use add-ons....
     
  5. SH-Matt

    SH-Matt Registered

    Joined:
    Jul 25, 2002
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have the same problem. :(

    5.0.0-R244

    I can't even get the addon domain to &add& back on and work right.
     
  6. courtneycandy

    courtneycandy Member

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    yes me too. im beginning to get rather fed up with cpanel.
     
  7. Alexandre

    Alexandre Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    U.S.A.
    The same problem: Addon domains and subdomains disappeared from cpanel.

    Addon domains and subdomains disappeared from cpanel.
    I can add them and the are working but I don't see them in my control panel.


    Thank you beforehand. ;)
     
  8. skiplink

    skiplink Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    For a quick fix try this.
    In WHM goto "Tweak Settings" and under "Domains" enable all four settings. Then goto cPanel as the user and try re-adding the addon domains. Just remember to go back into WHM and change the domain settings. Hopefully this will be fixed soon.
     
    #8 skiplink, Feb 8, 2005
    Last edited: Feb 8, 2005
Loading...

Share This Page